Redea
Natječaji

ODLIČAN PROGRAM ZA STARTUPOVE

Objavljeno 28.08.2024

Vodeći hrvatski startup hub ZICER poziva startupove s ambicijom širenja na strana tržišta da se prijave na Global Growth akceleracijski program. Očekuju ih izvrsne edukacije, mentorska podrška i 20.000 eura bespovratnih novčanih no-equity sredstava.

Prijave traju do 2. 9. 2024. putem web stranice: https://www.zicer.hr/akcelerator/.

Tko se može prijaviti?

Za prijavu su prihvatljivi startupovi koji razvijaju inovativna i disruptivna tehnološka rješenja. Prijaviti se mogu oni startupovi koji u trenutku prijave nisu stariji od 5 godina od datuma osnivanja za softverska rješenja ili 7 godina za hardverska rješenja uz uvjet da u prethodnoj godini imaju ostvarene prihode od prodaje od minimalno 50.000 eura.

Što možete očekivati?

U drugu generaciju Global Growth programa biti će primljeno ukupno 5 startupova koji će ravnomjerno podijeliti 100.000 eura (svaki startup po 20.000 eura). Odabrani startupovi na razvoju poslovanja će raditi s vrhunskim mentorima, a znanja će stjecati kroz predavanja i radionice domaćih i stranih stručnjaka.

Program s provedbom starta krajem rujna, a završava 22. listopada s konferencijom Zagreb Connect. Tijekom intenzivnih mjesec dana startupovi će kreirati strategiju ekspanzije i međunarodne prodaje te poduzeti korake proboja na novo ciljano tržište. To znači da će odraditi sastanke s ključnim ljudima na svojem ciljanom međunarodnom tržištu, dobiti savjete mentora, imati razvijeni sales deck, pitchati pred investitorima i priključiti se ZICER hubu.

Više informacija na sljedećoj poveznici.

Skip to content